Accountantskantoor Janssen

Jansen-Vos-8-(1-van-2)-v2Accountantskantoor Janssen is in 1992 opgericht en gevestigd in Oosterhout (Gld.). Onze dienstverlening is vooral gericht op het midden- en kleinbedrijf. Wij beschikken over meer als 30 jaar ervaring in dit vak en zien ons zelf als de huisarts van het midden- en kleinbedrijf. Wij hebben ruime kennis en ervaring op het gebied van administratie, fiscale zaken, juridische vraagstukken, bedrijfseconomische vraagstukken, bedrijfsstrategie, bedrijfsovernames, noodscenario’s, personeel en salarissen, rechtsvormkeuze en nog veel meer.

De basis van elke relatie die wij aangaan is het wederzijdse respect en vertrouwen. Wij laten ons voorstaan op een “recht door zee” mentaliteit. Daarnaast proberen wij bij alle vraagstukken niet alleen uit te gaan van de literatuur, maar zeker ook eerst het boerenverstand aan te spreken, hetgeen vaak van eenzelfde of hogere waarde is als een studieboek. Wij staan voor praktische aanpak en oplossingen.

Ons team bestaat uit een achttal mensen die allen over specialistische kennis beschikken en gezamenlijk de kwaliteit van onze dienstverlening waarborgen. De aanpak is praktisch, no-nonsense en steeds gericht op het belang van de klant. Dat wil zeggen dat wij ook proactief meedenken, signaleren en inspelen op uw situatie, vragen en of problemen, en daarbij telkens zoeken naar een passende oplossing tegen zo laag mogelijke kosten.

Wij zijn een open kantoor, zonder formele werkhouding. Wel met gedetailleerde aandacht voor de cijfers. Door de kleinschaligheid van het kantoor staat het persoonlijke contact voorop. Onze medewerkers helpen u graag en denken graag met u mee. Wij vinden ondernemen leuk, en zien het als een uitdaging u te bewijzen dat wij, accountants, geen noodzakelijk kwaad zijn, maar u verder kunnen helpen met uw onderneming. U bent van harte welkom voor een kennismakingsgesprek.